Page 1 of 1

Inv. bug

PostPosted: Tue Jul 02, 2013 3:30 pm
by Skulzi
My inventory wiped everything except my toolbar when I was moving worlds. Not sure how or why but I'm just letting you know

Re: Inv. bug

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 2:26 am
by Cubanjack
we need more detail did you pause, exit, and go strait to another world? or what'd you do

Re: Inv. bug

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 10:11 am
by Multipackwolf
Inventory corrupt? Try a world corruption.

Re: Inv. bug

PostPosted: Sat Jul 13, 2013 9:01 pm
by ddawg77
Do you think you might have accidentally press the "delete items" button in the options menu?

Re: Inv. bug

PostPosted: Sat Jul 13, 2013 11:40 pm
by Cubanjack
thats probably it :sisi:

Re: Inv. bug

PostPosted: Sun Jul 14, 2013 12:24 am
by Multipackwolf
:sisi: Nobody else seems to ever have this inventory problem.

Re: Inv. bug

PostPosted: Tue Jul 23, 2013 2:41 am
by Gunther4C
I don't have it

Re: Inv. bug

PostPosted: Tue Jul 23, 2013 2:48 am
by Cubanjack
he probably hit delete inventory, though well never find out since he never responded